بین مطالب وب سایت جستجو کنید

اخبار روز اخبار داغ


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
رامین رها
11:35
دو شنبه 8 شهريور 1395

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا ظهر یکشنبه در دیدار فرماندهان و مسئولان قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (صلی‌الله‌علیه‌وآله)ارتش جمهوری اسلامی ایران، با تأکید بر اهمیت پدافند به‌عنوان «خط مقدم مقابله با هر گونه تهاجم»، جبهه‌ی مقابل جمهوری اسلامی را جبهه‌ای «خبیث، خدعه‌گر و مخالف استقلال ملت» خواندند و خاطرنشان کردند: در مقابل این دشمن که به‌دنبال تضعیف توان دفاعی کشور است، باید آمادگی‌های نیروهای مسلح آن‌چنان افزایش یابد که دشمن حتی به خود اجازه‌ی فکر کردن درباره‌ی تجاوز را ندهد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «عزم، اراده و توانایی نیروی انسانی» را عاملی مهم در برطرف کردن موانع و ضعف‌ها برشمردند و افزودند: قرارگاه پدافند جزء خطوط مقدم و اصلی است و باید با قدر دانستنِ این موقعیت مهم، و با نشان دادن عزم، اراده و قاطعیت، عزم دشمن را در تهاجم تضعیف کنید.
رهبر انقلاب اسلامی مسئله‌ی دشمنی با ملت ایران و نظام اسلامی را فراتر از برخی دشمنی‌های رایج در دنیا دانستند و خاطرنشان کردند: جبهه‌ی مقابل ما که از آن با تعابیری همچون «نظام سلطه» یا «صهیونیسم جهانی» یاد می‌کنیم، جبهه‌ای خبیث و خدعه‌گر و با اندیشه‌های ظالمانه است که با اصل اعتقادات دینی، استقلال، و زیر بار حرف زور نرفتن ملت ایران، دشمنی دارد.
ایشان با اشاره به بروز دشمنی این جبهه‌ی مستکبر در چهره‌های گوناگون، افزودند: این دشمنی یک روز در چهره‌ی رژیم ایالات متحده‌ی آمریکا و روز دیگر در چهره‌ی رژیم ظالمی همچون صدام بروز می‌کند، اما مهم آن است که ما با استفاده از امکانات و ظرفیت‌های فراوان کشور و با شناخت موقعیت و برنامه‌ی دشمن، موضع و تصمیم درست را اتخاذ، و به آن عمل کنیم.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، مخالفت و جنجال گسترده درخصوص سامانه‌ی موشکی اس۳۰۰ و یا تأسیسات حفاظت‌شده‌ی فردو را نمونه‌هایی از خباثت دشمن ملت ایران خواندند و افزودند: سامانه‌ی اس۳۰۰ ابزاری دفاعی است نه تهاجمی، اما آمریکایی‌ها تمام تلاش خود را کردند که جمهوری اسلامی از این امکان برخوردار نشود.
ایشان افزودند: ما با چنین دشمنی مواجه هستیم که حق دفاع را نیز برای ملت ما قائل نیست و در واقع می‌گوید بدون دفاع بمانید تا هر زمان که خواستیم، بتوانیم کشورتان را مورد تهاجم قرار دهیم.
فرمانده کل قوا همچنین بر هوشیاری، اقدام به‌هنگام و به‌کارگیری روش‌های متنوع و ابزارهای پیشرفته در پدافند هوایی تأکید و خاطرنشان کردند: دشمن باید بفهمد که اگر تهاجم کند، ضربه‌ی محکمی خواهد خورد و دفاع ما شامل پاسخگویی نیز خواهد بود.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(صلی‌الله‌علیه‌وآله) با گرامیداشت هشتمین سالروز تشکیل این قرارگاه، گزارشی از مهم‌ترین اقدامات قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (صلی‌الله‌علیه‌وآله) بیان کرد.

تعداد بازدید از این مطلب: 93
بازدید : 93
رامین رها
11:27
دو شنبه 8 شهريور 1395

حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا ظهر امروز (یکشنبه) در دیدار فرماندهان و مسئولان قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(صلی الله علیه و آله) ارتش جمهوری اسلامی ایران، با تأکید بر اهمیت پدافند به‌عنوان «خط مقدم مقابله با هر گونه تهاجم»، جبهه مقابل جمهوری اسلامی را جبهه‌ای «خبیث، خدعه‌گر و مخالف استقلال ملت» خواندند و خاطرنشان کردند: در مقابل این دشمن که به‌دنبال تضعیف توان دفاعی کشور است، باید آمادگی‌های نیروهای مسلح آنچنان افزایش یابد که دشمن حتی به خود اجازه فکر کردن درباره تجاوز را ندهد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، «عزم، اراده و توانایی نیروی انسانی» را عاملی مهم در برطرف کردن موانع و ضعفها برشمردند و افزودند: قرارگاه پدافند جزء خطوط مقدم و اصلی است و باید با قدر دانستنِ این موقعیت مهم، و با نشان دادن عزم، اراده و قاطعیت، عزم دشمن را در تهاجم تضعیف کنید.


رهبر انقلاب اسلامی مسئله دشمنی با ملت ایران و نظام اسلامی را فراتر از برخی دشمنی‌های رایج در دنیا دانستند و خاطرنشان کردند: جبهه مقابل ما که از آن با تعابیری همچون «نظام سلطه» یا «صهیونیسم جهانی» یاد می‌کنیم، جبهه‌ای خبیث و خدعه‌گر و با اندیشه‌های ظالمانه است که با اصل اعتقادات دینی، استقلال و زیر بار حرف زور نرفتن ملت ایران، دشمنی دارد.
ایشان با اشاره به بروز دشمنی این جبهه مستکبر در چهره‌های گوناگون، افزودند: این دشمنی یک روز در چهره رژیم ایالات متحده امریکا و روز دیگر در چهره رژیم ظالمی همچون صدام بروز می‌کند، اما مهم آن است که ما با استفاده از امکانات و ظرفیتهای فراوان کشور و با شناخت موقعیت و برنامه دشمن، موضع و تصمیم درست را اتخاذ، و به آن عمل کنیم.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، مخالفت و جنجال گسترده در خصوص سامانه موشکی اس۳۰۰ و یا تأسیسات حفاظت‌شده فردو را نمونه‌هایی از خباثت دشمن ملت ایران خواندند و افزودند: سامانه اس۳۰۰ ابزاری دفاعی است نه تهاجمی، اما امریکایی‌ها تمام تلاش خود را کردند که جمهوری اسلامی از این امکان برخوردار نشود.
ایشان افزودند: ما با چنین دشمنی مواجه هستیم که حق دفاع را نیز برای ملت ما قائل نیست و در واقع می‌گوید بدون دفاع بمانید تا هر زمان که خواستیم بتوانیم کشور را مورد تهاجم قرار دهیم.
فرمانده کل قوا همچنین بر هوشیاری، اقدام بهنگام و به‌کارگیری انواع روشهای متنوع و ابزارهای پیشرفته در پدافند هوایی تأکید و خاطرنشان کردند: دشمن باید بفهمد که اگر تهاجم کند، ضربه محکمی خواهد خورد و دفاع ما شامل پاسخگویی نیز خواهد بود.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) با گرامی‌داشت هشتمین سالروز تشکیل این قرارگاه گزارشی از مهمترین اقدامات قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) بیان کرد.

تعداد بازدید از این مطلب: 95
بازدید : 95
رامین رها
11:24
دو شنبه 8 شهريور 1395

دریادار سیاری گفت: با انس و عمل به قرآن می توانیم آمادگی خود در میدان جنگ نرم را حظ کنیم و مانند هشت سال دفاع مقدس پیروز میدان رزم باشیم.

به گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران به نقل از نیروی دریایی، امیر دریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در آیین اختتامیه شانزدهمین دوره رقابت های قرآنی خانواده ها ی این نیرو که در جوار بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) برگزار شد طی سخنانی گفت: پس از پیروزی انقلاب و شکل گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی، استکبار جهانی که منافع خود را در منطقه از دست داده بود دشمن این نظام نوپا شد و با دو حربه جنگ سخت و نرم به مبارزه با ما روی آورد.

وی با بیان اینکه لازمه نبرد در جنگ سخت، آمادگی صددرصدی نیروهای مسلح است افزود: برای کسب این آمادگی بایستی شاخصه های مهمی اعم از ایمان، شجاعت و علم و دانش داشته باشیم که امروز رزمندگان ما با داشتن قوه ایمان و ارتقاء آن روز به روز بر این آمادگی می افزایند و روحیه شهادت طلبی و رزمی خود را بالا می برند. البته این مسیر هموار نمی شود مگر با عمل به قرآن و تمسک به اهل بیت علیهما سلام.

دریادار سیاری در ادامه با تأکید بر لزوم حفظ آمادگی و مقاومت در جنگ نرم تصریح کرد: هدف دشمن در جنگ نرم تسلط بر مغزها و افکار همه بویژه خانواده ها و جوانان است چرا که پس از تسلط بر افکار، بر باورها مسلط می شوند و طبیعتاً این عوامل موجب تغییر در رفتار خواهد شد که نتیجه اش دستیابی دشمن به برنامه ریزی ها و اهدافش خواهد بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اینکه جامعه هدف در جنگ نرم خانواده ها و جوانان ما هستند خاطر نشان ساخت: یکی از راهکارهای دشمن در این رزمگاه تغییر سبک زندگی است که اگر سبک زندگی در جامعه ما تغییر و به سمت و سوی غرب گرایش پیدا کند آنگاه رعایت حجاب اسلامی و حلال و حرام معنا نخواهد داشت و این دقیقاً همان چیزی است که دشمن می خواهد.

وی گفت: همانگونه که سربازان و فرماندهان جنگ سخت نظامیان و نیروهای مسلح هستند و همواره در مسیر ارتقاء سطح آمادگی می کوشند، بایستی در جنگ نرم نیز که رزمندگان آن خانواده ها و فرزندانشان هستند تلاش شود تا سبک زندگی آنها دستخوش تغییرات مخرب واقع نشود و در راه تعلیم و تربیت بر اساس شاخصه های انقلابی که مورد تأکید فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) است از هیچ کوششی فروگذار نکنند.

دریادار سیاری در پایان اظهار داشت: تجهیز این سربازان از طریق انس و عمل به قرآن میسر خواهد بود که اگر اینگونه شود می توانیم آمادگی خود در میدان جنگ نرم را حظ کنیم و مانند هشت سال دفاع مقدس پیروز میدان رزم باشیم.

تعداد بازدید از این مطلب: 99
بازدید : 99
رامین رها
11:24
دو شنبه 8 شهريور 1395

خبرگزاری فارس: «سیاه‌نمایی» ارمغان شیشلیک و حقوق‌های نجومی/ الویری: دولت پول «حقوق» کارمندان را هم ندارد!

تصویری که با شنیدن اظهارات برخی چهره‌های دولتی و اصلاح‌طلب از ایران به ذهن متبادر می‌شود؛ تصویر کشوری است با ۲۴ میلیون گرسنه، ۸ میلیون بیکار و با خزانه خالی که اوضاعش از پاکستان و سوریه هم بدتر است!

 

خبرگزاری فارس _ گروه سیاسی: «سیاه‌نمایی» کار کم‌هزینه‌ای نیست... یعنی مردم و حکومت از بابت آن دچار مشقّت‌های فراوانی می‌شوند. خاصّه آنکه واقعیت هم نداشته باشد. و مخصوصاً اگر قصد و غرضی هم در پشت آن قرار داشته باشد.

قدیمی‌ها می‌گفتند:‌«شاید کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه باشد»...!

ماجرا البته وقتی جالب‌تر می‌شود که سیاه‌نماها و مفسدنماها به لحاظ ریاضی، رابطه مستقیمی با مقولاتی مثل «حقوق‌های نجومی» و «شیشلیک‌خوری» هم دارند و افکار عمومی، صحبت‌های اقتصادی آنها را با عنایت به این دو صفت می‌شوند و می‌خوانند.

***

شروع: معلوم نیست قصد سیاه‌نمایی در کار بوده باشد یا نه! اما نفر اولی که بازی را شروع کرد؛ شخص رئیس‌جمهور روحانی بود.

او در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها در سال 92 گفته بود: «دولت در شرایطی کار خود را آغاز کرده است که با یک خزانه خالی و انبوهی از بدهکاری مواجه است».

سخنی که البته درست نبودن آن چه به لحاظ واقعیت‌های موجود و چه به لحاظ اظهارات سایر مقامات دولت نظیر معاون اول، وزیر اقتصادی و رئیس بانک مرکزی درست نبود و آنها قبل از روحانی صحبت‌هایی با این محتوا که صندوق دولت پُر است و مبالغ هنگفتی را هم در اختیار دارد مطرح کرده بودند.[1]

اما اظهارات روحانی در کنار سایر حرف‌های عجیب او مبنی بر «اثرگذاری شدید تحریم‌ها»، «مشکل‌دار بودن آب خوردن» و «خطر جنگ علیه ایران» به مثابه جرقه‌ای به انبار کاه، باب جدیدی را در تاریخ حیات سیاسی جریان دولتی اعتدال و البته جریان خاص یا همان اصلاح‌طلبان گشود.

پرونده‌ای جدید با این محتوا که غیر از روحانی و حلقه اطرافش؛ چهره‌های تماماً سیاسی اردوگاه اصلاحات نیز به ناگاه جملگی تبدیل به «اقتصاددان» شدند و شروع به سیاه‌نمایی از اضلاع مختلف ایران اسلامی بویژه در وجه اقتصادی کردند.

پرونده‌ای که البته تاریخ حتماً یک روز به قضاوت آن خواهد نشست و نیّات پشت پرده آن را بیش از این برای مردم بازگو خواهد کرد.

 

*شیشلیک بخور، مشکلات را بزرگنمایی کن.../دولت دیگر پول حقوق را هم ندارد!

آن خشت کجی که گفتن عبارت «خزانه خالیست» گذاشت؛ سوگمندانه دیواری بر خود رویانده است که هر روز میوه‌های تلخ جدیدی از آن به ثمر می‌رسد.

در روزهای اخیر، این «مرتضی الویری» ، چهره کارگزارانی و از دستگیرشدگان سال 88 بود که در بخشی از گفت‌وگوی خود با شماره 189 نشریه تجارت فردا اظهار کرد:

«اکنون بدهی‌های معوقی که گریبانگیر دولت شده و تعهداتی مانند یارانه‌ها و مسکن مهر و ... در کنار افت قیمت نفت، همه و همه شرایطی را ایجاد کرده که در برخی از ماه‌ها دولت حتی توان پرداخت حقوق کارمندان خود را ندارد و با مشکل مواجه است. این ویژگی جدیدی است که سال 1395 را از سال 1367 متمایز می‌کند. تعهدات این روزهای دولت در آن موقع وجود نداشت.»

و بلافاصله پس از الویری بود که «علی‌اوسط هاشمی» استاندار سیستان و بلوچستان نیز طی اظهاراتی در یک همایش گفت:‌ بدون برجام معلوم نبود بتوانم حقوق کارمندان دولت را پرداخت کنم! [2]

و صحبت‌های این دو چهره درباره بی‌پول دولت برای پرداخت حقوق یا وابستگی حقوق کارمندان به چیزی به نام برجام! در حالی است که جنجال «حقوق‌های نجومی» در دولت اعتدال هنوز دست از دامان دولت نکشیده است.

 

*10 میلیون نفر هیچ افقی برای خود نمی‌بینند/2 نه، 6 هم نه! بگویید 8 میلیون بیکار

اصلاح‌طلب بعدی، «حمیدرضا جلایی‌پور»، از چهره‌های مشارکتی است.

او در مصاحبه با شماره 91 نشریه صدا می‌گوید: «ما 10 میلیون جمعیت در ایران داریم که هیچ افقی را برای زندگی خود نمی‌بینند. آنها می‌بینند چه این جناح بیاید و چه آن جناح، چه این دولت بیاید و چه آن دولت؛ وضع آنها تغییر نمی‌کند»!

وی در همان مصاحبه هم گفته بود که روحانی 22 میلیون رأی دارد...

جلایی‌پور البته به صدا نگفته بود که این آمار خود را از کجا و بر اساس کدام رأی‌گیری آورده است؟! اما نکته مهمتری که در صحبت‌های او و سؤالات نشریه صدا ناگفته ماند این بود که اتفاقا مردم فرق میان این جناح و آن جناح را خوب می‌دانند.

مردم به نیکویی می‌دانند که یک جناح چگونه ژن «حقوق‌های نجومی» را در رحِم خود پرورش می‌دهد؛ به «شیشلیک‌خوری» اشتهار دارد و درباره فتنه هم یا عامل است یا ساکت.

و همین مردم نیز به روشنی در خاطر دارند که چگونه یک جناح سیاسی درباره مانورهای تجمل سکوت کرد، خواستار دائم‌العمری یک رئیس جمهور بود و در مقابل اغلاط و حتی تئوری «دوستی با اسرائیل» حلقه انحرافی نیز ساکت بود و لام تا کام سخنی نگفت.

«محسن صفایی‌فراهانی»، نفر بعدی از اصلاح‌طلبان است که ردّ پای بزرگی در این مسئله دارد.

او که در فتنه سال 88 نیز دستگیر شد؛ در گفت‌وگو با نشریه صدا (شماره 91) گفته است: «وجود بیش از 6 میلیون بیکار در کشور یک سونامی خطرناک است».

این البته بخشی از صحبت‌های صفایی فراهانی درباره اقتصاد ایران است.

او مدتی قبل نیز در گفت‌وگو با ایلنا اقتصاد ایران را بحرانی و غارت‌زده توصیف کرده و زمانی دیگر نیز در مصاحبه با روزنامه جهان صنعت، بانک‌های ایران را فلج و نیمه‌ورشکسته دانسته بود.

در زمینه بیکاری اما اصلاح‌طلبان آماری حتی تا «8 میلیون» را هم ذکر می‌کنند [2] و این در حالی است که بر طبق اعلام مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در جمهوری اسلامی ایران و در سال 94، تنها 11 درصد است.

11 درصدی که البته نسبت به سال 89 نیز 3 درصد کاهش یافته و این مسئله جای خرسندی دارد نه جای تأسف. اگرچه بیکاری حتی یک نفر هم در جامعه اسلامی زیاد است.

فی‌الواقع حتی به اذعان رسانه‌های اصلاح‌طلب عدد مستقیم بیکاری در ایران 80 میلیون نفری، ‌چیزی در حدود 2.5 میلیون نفر است و در نگاه اول، مشخص نیست اصلاح‌طلبان با الصاق چند میلیون دیگر به این عدد چه قصد و هدفی را دنبال می‌کنند؟!

 

*در تهران فاجعه رخ داده و تا «100 سال» آینده هم درست نمی‌شود/از کشورهای همسایه بدتریم...

«مرتضی حاجی»، چهره اصلاح‌طلب دیگری است که در گفت‌وگو با شماره 24 مرداد روزنامه اعتماد اظهار کرده بود: باید در نظر گرفت که امکانات دولت برای تحقق شعارهایش محدود بوده است.

«غلامرضا انصاری»، قائم مقام حزب اتحاد ملت و عضو شورای شهر تهران نیز در بخشی از مصاحبه خود با شماره 91 نشریه صدا با بیان اینکه تراکم‌فروشی در دوره محمدباقر قالیباف، شهردار تهران اوج گرفته، می‌گوید: واقعیت این است که فاجعه‌ای که در این 10 سال (دوره مدیریت قالیباف و در تهران) روی داده تا 100 سال آینده هم قابل جبران نیست.‌

«سارا شریعتی» از استادان جامعه‌شناس که گویا به اصلاح‌طلبان نزدیک است نیز اوایل سال گذشته در نشستی اظهار کرده بود:‌« با توجه به اینکه در چند‌ سال اخیر تعداد طردشدگان‌ رو به افزایش است، به‌نظر می‌رسد یک سیاست طردشدگی وجود دارد و باید دید چه کسانی از طردشدگی سود می‌برند و در نتیجه به بقای این شرایط کمک می‌کنند؟!»[4]

«جواد اطاعت»، که او هم از چهره‌های اصلاح‌طلب است و نامش در فهرست نمایندگان مستعفی مجلس ششم دیده می‌شود، سال گذشته در یک دیدار دانشجویی شراط ایران اسلامی را حتی از کشورهای همسایه (عراق و پاکستان و افغانستان و غیره) نیز بدتر عنوان کرده و گفته بود:‌ «ایران در شاخص‌های منفی از میانگین کشورهای همسایه نیز وضع بدتری دارد...! متاسفانه ما در شاخص‌های منفی مثل اعتیاد، بیکاری و تورم از میانگین کشورهای همسایه نیز اوضاع نامناسب‌تری داریم.»[5]

 

*ایرانِ خراب و فقیر و گرسنه.../وقتی دولت هم نمی‌خواهد از اصلاح‌طلبان عقب بماند

در این میان اما تلاش برخی چهره‌های دولتی نیز برای الحاق به جماعت سیاه‌نماها دیدنی است.

خاصّه آنکه آنها شاید نمی‌دانند اثر سیاه‌نمایی و مفسدنمایی در کلامشان، می‌تواند اثر تخریبی بیشتری بر روی افکار عمومی داشته باشد.

بویژه اینکه اولا این سخنان صحیح نیستند و مخلوطی از درست و غلط محسوب می‌شوند و ثانیاً اگر سیاه‌نمایی توسط مسئولی دولتی انجام بگیرد، مصداق گزیده‌تر بردن کالا می‌شود و آسیب بیشتری دارد.

«مجید انصاری» ، معاون پارلمانی وقت رئیس‌جمهور و معاون حقوقی فعلی در سال 93 طی اظهاراتی گفته بود:‌ دولت یازدهم درآغاز کار با مشکلاتی فراتر از دولت پس از جنگ روبرو بود.[6]

جملاتی شبیه به آنچه که مردم در دوران احمدی‌نژاد هم از زبان برخی مقامات دولت شنیده بودند که می‌گفتند شرایط امروز از «شعبِ ابی‌طالب» هم بدتر است و از دوران جنگ هم سخت‌تر!

«محمد نهاوندیان» رئیس دفتر رئیس جمهور نیز چهره دولتی بعدی است که سال گذشته گفته بود: اقتصاد ایران در زندان است. [7]

«علی‌اکبر سیّاری» معاون وزیر بهداشت هم به تازگی به همین جرگه پیوسته است.

او اخیراً طی اظهاراتی در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان گفته است: «در حال حاضر 30 درصد مردم کشور گرسنه‌اند و نان خوردن ندارند که این آمار را وزارت رفاه هم تائید می کند»![8]

در واقع همانطور که معلوم نیست رقم 8 میلیونی بیکاران که اصلاح‌طلبان بر آن تأکید می‌کنند از کجا آمده است؛ حکماً تعداد 24 میلیونی گرسنگان هم -طبق آمار معاون وزیر- مشخص نیست و نخواهد شد.

چه اینکه واقعیت‌های عینی جامعه در کنار رخدادهایی مثل افزایش گسترده میزان سفرهای نوروزی، افزایش امید به زندگی در ایران، افزایش رشد جوانان ایرانی، افزایش نقدینگی، کاهش نرخ بیکاری و غیره هرگز این آمار ادعا شده را تأیید نمی‌کند.

«عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور هم متأسفانه چندی قبل در صحبت‌هایی در سفر به کرمانشاه گفته بود:‌«قطعا با مردم گرسنه و فقیر و بیکار نمی‌توان امنیت را تأمین کرد و حرکت ما به سمت اقتصاد مقاومتی می‌تواند برای ما امنیت را هم رقم بزند.»[9]

«رضا صالحی‌امیری» ، رئیس سازمان اسناد و معاون روحانی هم نفر بعدی است که اخیراً در مصاحبه‌ای که با روزنامه آرمان امروز انجام داد، تأکید کرد:‌ به اعتقاد من اگر برجام نبود ما به سمت وضعیت نفت در برابر غذا و دارو می‌رفتیم. [10]

صحبت‌های این مقامات دولتی و تصویر عجیب و غریبی که بواسطه آنها از ایران اسلامی در هر ذهنی ایجاد می‌شود در حالی است که جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون به اذعان صندوق بین‌المللی پول جزو 20 اقتصاد بزرگ دنیاست [11]، از تحریم‌ها و کاهش قیمت نفت ضربه شدیدی نخورد و فلج هم نشد، در بسیاری از علوم روز، جزو 10 کشور اول دنیاست، به اذعان محافل غربی از 5 کشور دیگر جهان حمایت مستقیم مالی، تسلیحاتی و دفاعی می‌کند، دارنده بزرگترین ذخایر نفت و گاز جهان است، امن‌ترین کشور در منطقه و حتی در جهان است و غیره...

و اکنون باید پرسید که مقامات دولتی مذکور با چه هدف و نیتی دست به این سیاه‌نمایی‌های گسترده زده‌اند؟!

 

*نظر مقام معظم رهبری درباره بزرگ‌نمایی مشکلات کشور چیست؟/رمزگشایی از این‌همه سیاه‌نمایی

مقام معظم رهبری گویا در اشاره به همین صحبت‌هاست که در دیدار سال گذشته خود با مدیران صدا وسیما، تغییر باور به آینده و حال را از اهداف جنگ نرم دانستند و خاطر نشان کردند: آنها می‌خواهند به جوان امروزی القاء کنند که وضع کنونی کشور مایه شرمندگی است و رسیدن به پیشرفت در آینده نیز غیرممکن است تا نشاط و تحرک و علم آموزی و امید به آینده را از نسل جوان بگیرند.[12]

معظم‌له طی سخنانی در سال 78 نیز تأکید کرده بودند که: ‌«بزرگنمایی در مورد مشکلات اقتصادی، بخش دیگری از توطئه است»[13]

در کنار تمام صحبت‌های اشاره شده در اپیزودهای قبلی که البته به نسبت خوانش‌های ما از سیاه‌نمایی‌های صورت گرفته؛ «کف روی آب» محسوب می‌شوند و ناصحیح بودن آنها برای دوست و دشمن نیز آشکار است؛اظهارات اصلاح‌طلبان مبنی بر «بداخلاقی»، «فرصت‌طلب بودن»، «شقاوت» و «ناآگاهی» جامعه و مردم ایراننیز وجود دارد و قابل استناد است که برای جلوگیری از اطاله کلام و دور شدن از محتوای اصلی گزارش از اشاره به آنها خودداری می‌کنیم.

کما اینکه از بررسی علت بیان عمده سخنان مذکور در دوران «پسابرجام» نیز عبور و آنرا به وقت دیگری موکول می‌کنیم...

 اما ذکر این نکته ضروریست که یقینا این گفته‌ها و نوشته‌ها نمی‌تواند در پرونده تلاش دشمن برای ایجاد «ناآرامی اقتصادی» در ایران بی‌تأثیر باشد.

گزینه‌ای که در کلام رهبر انقلاب و عدد کثیری از رجال امنیتی، نظامی و سیاسی کشور طی ماه‌ها و سال‌های گذشته مورد اشاره قرار گرفته و جالب آنکه حتی جریان اصلاح‌طلب نیز اشاره‌هایی به آن داشته و مثلاً بیان کرده است که «مسئول ناراضی‌سازی اقتصادی مردم اصولگرایان هستند»...[14]

 

تعداد بازدید از این مطلب: 89
بازدید : 89
رامین رها
11:23
دو شنبه 8 شهريور 1395


معاون هماهنگ کننده ارتش در مراسم افتتاحیه دوره های 27 و 11 دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس)؛ این دانشگاه را نقطه آغازین ورود به تصمیمات راهبردی حوزه دفاعی دانست.

 

 

معاون هماهنگ کننده ارتش در مراسم افتتاحیه دوره های  27 و 11 دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس)؛ این دانشگاه را نقطه آغازین ورود به تصمیمات راهبردی حوزه دفاعی دانست.

به گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرتیپ دکتر محمد حسین دادرس، معاون هماهنگ کننده ارتش در ابتدای سخنان خود، ضمن تبریک هفته دولت به دولتمردان جمهوری اسلامی ایران خطاب به دانشجویان دافوس ارتش اظهار داشت: فرماندهی معظم کل قوا همواره بصیرت و نفوذ را به عنوان دو دغدغه مهم  و اساسی کشور و جهان اسلام بیان می کنند.

وی ادامه داد: اگر به این دو مقوله درست توجه شود جایگاه رفیعی برای امنیت کشور و منطقه لحاظ خواهد شد.

سرتیپ دادرس با اشاره به ذکر حدیثی از امام باقر(ع) که پایه های دین اسلام را نماز،روزه، زکات، حج و ولایت می داند، تصریح کرد: ولایت اصلی ترین رکن به شمار می آید و بایستی با بصیرت و حرکت در این مسیر، راه هرگونه نفوذ را بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ببندیم.

معاون هماهنگ کننده ارتش همچنین با اشاره به این موضوع که بسیاری از کشورها فکر می کنند که در سایه قدرت کشورهای بزرگ می توانند قدرت خود را افزایش دهند، خاطر نشان کرد: آنها با این کار نه تنها نفی استقلال خود را رقم زده بلکه موجبات نا امنی در منطقه را نیز فراهم می کنند.

وی راه برون رفت از این موضوع را داشتن بصیرت برشمرد و گفت: اگر بصیرت وجود داشته باشد نفوذی اتفاق نخواهد افتاد.

گفتنی است، در ابتدای این مراسم امیر سرتیپ دوم ولیوند، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گزارشی از روند جذب دانشجویان جدیدالورود ارائه داد و گفت: در طول دوران برگزاری دافوس این دوره جوانترین دوره به شمار می آید که این نوید یک دوره خوب و با نشاط را خواهد داد.

تعداد بازدید از این مطلب: 103
بازدید : 103
رامین رها
11:21
دو شنبه 8 شهريور 1395

خبرگزاری فارس: محصص: کی‌روش و مورینیو به جزئیات اهمیت می‌دهند/ قطر و ایران هر دو استرس دارند

رئیس کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال گفت: بازی با تیم‌های کی‌روش برای هر مربی سخت است. او حتی آرژانتین را هم زمین‌گیر کرد.

 

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم ملی فوتبال ایران روز پنج‌شنبه در اولین بازی خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه در ورزشگاه آزادی میزبان تیم قطر است. ملی‌پوشان ما قبل از این مسابقه اردویی نسبتاً طولانی در کشور ایتالیا برگزار کردند و اکنون خود را برای این مسابقه حساس و مهم آماده می‌کنند.

خبرگزاری فارس با مرتضی محصص یکی از کارشناسان خبره فوتبال که رئیس کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال هم هست، گفت‌وگویی در مورد شرایط تیم ملی ایران و دیدار با قطر به شرح زیر انجام داده است.

* دیدار با قطر مهم‌ترین مسابقه ماست

دیدار با قطر به نوعی مهم‌ترین بازی ماست، زیرا اولین بازی تیم ملی در این مرحله حساس محسوب می‌شود، یک ضرب‌المثل هلندی که معمولاً در کلاس‌های مربیگری آن را بازگو می‌کنیم، می‌گوید شروع خوب نیمی از موفقیت است، بنابراین امیدوارم تیم ملی در بازی با قطر شروعی خوب داشته باشد.

* بزرگ‌ترین اشتباه ایران، دست‌کم گرفتن حریفان است

ما در این بازی در ورزشگاه آزادی به مصاف حریف می‌رویم، اما بزرگ‌ترین اشتباه تیم ملی در مصاف با تیم‌هایی مثل قطر، امارات، کویت و سوریه این است که آنها را دست‌کم بگیریم و این حریفان را از پیش بازنده بدانیم، فوتبال تغییر کرده است، حریفان تدارکات خوبی داشته‌اند و اطلاعات خوبی نیز از یکدیگر به دست آورده‌اند. قطر هم سرمایه‌گذاری بسیار بزرگی بر روی فوتبالش انجام داده است. مجتمع ورزشی اسپایر امکانات بسیار ایده‌آل ورزشی دارد که تیم‌های بزرگ اروپایی در آنجا اردو می‌زنند.

* قطر و ایران هر دو استرس دارند

تیم ملی ما قطعاً قوی‌تر از قطر است و قطری‌ها هم اطلاعات خوبی از تیم ملی ما دارند، با این حال هم کارشناسان داخلی و هم کارشناسان خارجی ما را تیم برتر این بازی می‌دانند، ولی فراموش نکنیم که فوتبال اکنون درصدی شده است و تیمی موفق می‌شود که درصد حملاتش بیش‌تر باشد و درصد دفع حملاتش هم از حریف بهتر و بیش‌تر باشد. برای این مسابقه هم قطر و هم ایران استرس دارند، قطعاً این مسابقه گل‌های زیادی نخواهد داشت.

*‌ بازی با تیم‌های کی‌روش برای هر مربی سخت است

کی‌روش مربی کاردان و پخته‌ای است، او بازی را در میانه زمین کنترل می‌کند و تیمش از میانه زمین دست به دفاع می‌زند و اجازه طراحی حملات را به حریف نمی‌دهد. قطر هم یک مربی اروگوئه‌ای به نام خوزه دانیل کارنو دارد که مربی بزرگی در فوتبال دنیا نیست و در تیم العربی قطر مربی بوده، اما قطر و امارات با این مربی آمریکای جنوبی نتایج بدی نگرفته‌اند. بازی با تیم‌های کی‌روش برای هر مربی سخت است، فراموش نکنیم ما با روش مربی‌گری کی‌روش آرژانتین را به دردسر انداختیم، در دیدار با بوسنی که به روش کی‌روش بازی نکردیم، سه گل از حریف خوردیم، بنابراین بازی با ایران برای قطر بسیار سخت است.

* قطر سه بازیکن خطرناک دارد

تیم فوتبال قطر سه بازیکن خطرناک دارد، یک دفاع چپ به نام عبدالکریم حسن که فوتبال را روبه‌جلو بازی می‌کند و در کارهای تهاجمی حضوری مثبت دارد و شوت‌های خوبی هم از راه دور می‌زند. کریم عفیف هافبک طراح قطر است که در تیم اسپورتینگ خیخون اسپانیا بازی می‌کند، این بازیکن هم یکی از بازیکنان کلیدی قطر محسوب می‌شود. سومین بازیکن خوب قطر احمد اعلا است، مهاجمی که در تیم الریان قطر بازی می‌کند، نمی‌دانم سرمربی اروگوئه‌ای قطر چگونه از این بازیکنان استفاده خواهد کرد، اما به نظر من این سه بازیکن نقش اساسی و کلیدی در تیم حریف دارند.

* جوان‌گرایی به تیم ملی انگیزه‌ای مضاعف داده

کی‌روش در تیم ملی ایران جوان‌گرایی کرده و با این کار انگیزه تیم ملی ایران مضاعف شده است، بازیکنان جوان تیم ملی می‌خواهند خودشان را در تیم تثبیت کنند، برخی از این بازیکنان حتی 10 بازی ملی هم ندارند. نسل جوان فوتبال ما باهوش است و از موقعیت‌هایی که به دست می‌آورد، به خوبی استفاده می‌کند، انگیزه تیم ملی ما بسیار بالاست.

* با درایت کی‌روش در ایتالیا اردو زدیم

با درایت کی‌روش تیم ملی به اردوی ایتالیا رفت و در یکی از بهترین مراکز فوتبال اروپا تمرین کرد. حریفان تیم ملی اگرچه گمنام بودند، اما این گمنامی نقطه مثبت بزرگی محسوب می‌شود. به نظرم در دیدار با این حریفان گمنام تیم ملی می‌تواند به هماهنگی بیش‌تری بین خطوطش برسد و کی‌روش به راحتی می‌توانست در این مسابقات تعویض‌هایش را انجام بدهد و به هدف موردنظرش برسد. اردو در ایتالیا استرس را از تیم ملی ما دور کرد و بازیکنان با اعتمادبه‌نفس بیش‌تری به کشور برگشتند.

* شانس پیروزی ما مقابل قطر زیاد است

احتمال درصد برد ما مقابل قطر بسیار زیاد است، همان‌طور که گفتم کی‌روش به‌خوبی طراحی حملات حریف را به هم می‌زند و ایستادگی مقابل تیم کی‌روش کار هر مربی نیست، البته قطر حریفی دست‌وپا بسته نخواهد بود و این تیم سرمربی زیرک و کاردانی دارند،‌ هرچند معتقدم شانس ما برای پیروزی مقابل قطر نزدیک به صد درصد است.

* کی‌روش و مورینیو به جزئیات اهمیت زیادی می‌دهند

اینکه کارلوس کی‌روش اجازه نمی‌دهد اطلاعات تیم ملی ایران به راحتی در اختیار حریف قرار بگیرد، کار درستی است. در فوتبال مدرن یکی از فاکتورها توجه به جزئیات است، در این فوتبال حریفان حتی بازیکنان ذخیره تیم مقابل را هم آنالیز می‌کنند، زیرا در نیمه دوم که مسابقه حساس‌تر می‌شود، قرار است ذخیره‌ها به میدان بیایند، بنابراین وقتی فوتبال تا اینجا پیشرفت کرده، کی‌روش هم کار درستی می‌کند اطلاعات تیم ملی را مخفی نگه می‌دارد. او یک مربی حرفه‌ای است و خودش هم در آسیا و امارات مربی‌گری کرده است و با ذهنیت بازیکنان و مربیان این منطقه آشناست. ضمن اینکه مریبان پرتغالی مثل خوزه مورینیو و کی‌روش به این معروف هستند که به جزئیات توجه زیادی می‌کنند و اهمیت فراوانی می‌دهند. کی‌روش هم به کوچک‌ترین جزئیات دقت می‌کند، زیرا اگر غیر از این باشد، کار سخت می‌شود، کارلوس کی‌روش روزی 8 تا 10 ساعت مطالعه و کار می‌کند و می‌خواهد همه چیز تحت کنترلش باشد.

* به انتخاب کی‌روش در مورد نکونام احترام بگذاریم

من مسئول آموزش فدراسیون نیستم، اما می‌دانم که جواد نکونام مدرک C مربی‌گری را گرفته و برای حضور در کلاس B مربی‌گری هم ثبت‌نام کرده است، ضمن اینکه فراموش نکنید بازیکنان تیم ملی سریع‌تر می‌توانند دوره‌های مربی‌گری را طی کنند و این مسئله در قوانین AFC هم وجود دارد. نکونام انتخاب کی‌روش بوده و باید به نظرش احترام بگذاریم. یکی از دلایلی که او نکونام را انتخاب کرده، این است که فاصله سنی او با ملی‌پوشان ما کم است و با جوان‌گرایی که در تیم ملی انجام داده، می‌خواهد با این نسل جوان از طریق نکونام ارتباط خوبی داشته باشد و این کار کی‌روش هم درست است.

تعداد بازدید از این مطلب: 98
بازدید : 98
رامین رها
11:21
دو شنبه 8 شهريور 1395

همزمان با پاکسازی بخش‎های وسیعی از «غوطه شرقی» دمشق و نزدیک شدن نیروهای سوری و مقاومت به شهرک راهبردی «دوما»، عناصر تروریستی «جیش الاسلام» حملات سنگینی را برای کاهش فشارها انجام دادند.

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، تروریست ها که تنگ تر شدن حلقه محاصره را به خوبی در حومه شهرک دوما احساس کرده اند، عملیاتی را برای تامین امنیت مواضع از غرب این شهرک آغاز کردند.

به گزارش بین الملل فارس، عناصر تروریستی در ابتدا مواضع نیروهای سوری را در شهرک «حرستا» هدف قرار دادند و توانستند پس از چندین ساعت درگیری به سوی این منطقه پیشروی کنند.

اما نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان جبهه مقاومت ساعتی قبل موفق شدند با انجام حملات معکوس تروریست ها را از حومه شهر ک حرستا عقب برانند و مناطق اشغال شده را بازپس بگیرند.

اندازه بزرگتر نقشه اینجا    

در درگیری های ساعت گذشته ده‎ها تن از تروریست ها کشته و تعدادی دیگر نیز از منطقه متواری شدند.

نیروهای مقاومت و سوری در ادامه به پاکسازی حومه شهرک حرستا بسنده نکردند و با تعقیب تروریست ها موفق شدند اتاق عملیات آنها را منهدم کنند.

با نابودی اتاق عملیات تروریست‌ها، عملیات آنها در کمتر از 12 ساعت با شکست روبه رو شد و در روزهای آینده باید منتظر حمللات جدید ارتش سوریه باشند.

آخرین خبرها از شمال استان حماه حاکی از آن است که عناصر تروریستی نیز برای تامین امنیت بیشتر مناطق تحت کنترل خود عملیاتی را در محور شهرک معرکبه انجام دادند، اما نیروهای سوری و دفاع ملی با رصد تحرکات تروریست ها و شناسایی مسیر عملیات  تروریست ها توانستند آنها را با حملات توپخانه ای و سپس حملات زمینی غافل گیر کنند.

انداز بزرگتر نقشه اینجا    

به گزارش بین الملل فارس، در این درگیری ها یک تانک و چندین خودروی مجهز به دوشکای تروریست ها منهدم شد و دهها تن از تروریست ها کشته شدند.

در یک ماه گذشته ارتش سوریه با عملیات های متعدد علاوه بر تامین امنیت مسیرهای منتهی به شهرک سلمیه، توانست شهرک های معرکبه، مضحه توینه و زنکحیه را به طور کامل پاکسازی کند و در مقابل تروریست ها نیز در دو هفته گذشته با چندین حمله درصدد بودند مناطق آزاد شده را مجدد اشغال کنند که هر بار با شکست روبه رو شدند.

تعداد بازدید از این مطلب: 98
بازدید : 98
رامین رها
11:20
دو شنبه 8 شهريور 1395

رئیس شورای شهر تهران گفت:اینکه عده‌ای از اعضای شورا پایشان وسط کشیده شده، به خصوص اینکه از یک جناح سیاسی خاص بوده، یک حرکت کاملاً توطئه‌آمیز و قابل تأمل است، این حرکت به نظر بوی حرکت سیاسی را می‌دهد و غیرمنصفانه و غیراخلاقی است.

 

مهدی چمران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، در رابطه با اخبار منتشر شده مبنی بر واگذاری غیرقانونی املاک به افراد ویژه گفت: این موضوع از دو بحث تشکیل می‌شود، یک بخش از کار مربوط به تعاونی‌هایی است که در کشور وجود دارد و کارشان این است که برای اعضای خودشان سرپناهی ایجاد کنند، خانه بسازند یا بخرند. 

وی ادامه داد: تعاونی ها در تهران هم وجود دارند و تلاش می‌کنند که به خانه‌دار شدن اعضای خود کمک کنند، شهرداری هم در همین راستا مانند همه سازمان‌های دیگر تعاونی مسکن دارد و با 103 تعاونی تا به حال کار کرده و این موضوع روشن است که به آنها کمک کرده‌اند، اما اینکه گفته شده یک میلیون و 100 متر مربع در لیست واگذاری‌های املاک آمده، معلوم نیست از کجاست؟

چمران گفت: بسیاری از افرادی که توسط تعاونی خانه‌دار شده‌اند، برای کسب پروانه و کارهایی از این قبیل به شهرداری مراجعه کردند و شهرداری به آنها کمک کرد، بنابراین در قالب تعاونی ها اگر زمینی داده شده وظیفه شهرداری بوده که کمک کند، اگر نمی‌شد مورد خطاب و عتاب قرار می‌گرفت. 

رئیس شورای شهر تهران افزود: اینکه چرا عده‌ای از اعضای شورا پایشان وسط کشیده شده، به خصوص اینکه از یک جناح سیاسی خاص بوده، یک حرکت کاملاً توطئه‌آمیز و قابل تأمل است، این حرکت به نظر بوی حرکت سیاسی را می‌دهد و غیرمنصفانه است. 

وی گفت: اگر عده‌ای می‌خواهند کار سیاسی کنند باید با انصاف و عدل باشد، نه اینکه خارج از ضوابط و اخلاق انسانی و با بداخلاقی همراه باشد. در این لیستی که اسامی افراد آمده، کسانی هستند که با تعاونی معامله‌ای نکرده‌اند، یک نفر قبل از آمدن به شورا در شهرداری مدیر بوده و از تعاونی منطقه اش صاحب آپارتمانی شده که ربطی به شورا ندارد. 

چمران افزود: سایر اعضا هم نه از تعاونی و شهرداری هیچ‌گونه معامله‌ای نداشته‌اند و به یکی از این اعضا پیشنهاد شده که دو ملک را خریداری کند نه اینکه به او بدهند، که این شخص این املاک را خریداری نکرده و اکنون می‌گویند به او دو آپارتمان داده‌اند، این علاوه بر اینکه بداخلاقی است، دروغ محض هم هست و پیگرد قانونی باید داشته باشد. 

رئیس شورای شهر تهران گفت: این دروغ‌پردازی‌ها کار درستی نیست، کسانی خارج از شهرداری و داخل آن آمده و از تعاونی‌ها که حدود بیش از 30 هزار نفر از کارکنان شهرداری می‌شوند، خانه‌دار شدند و امر نامناسبی نیست.

وی افزود: حمایت از کارکنان شهرداری به صورت آیین‌نامه به عهده شهرداری گذاشته شده، مثلاً 20 درصد برای خانه‌دار شدن از تعاونی تخفیف بگیرند یا شهردار اختیار دارد که تخفیف را بیشتر بدهد، چنین مصوبه قانونی دردوره سوم شورا بوده است. 

چمران در رابطه با موضوع فیش‌های حقوقی نجومی گفت: این موضوع تأثیر نامناسبی روی مردم گذاشت، در این موضوع هم که می‌گویند زمین‌های نجومی، زمین‌های تعاملی هستند و آوردن این حرف‌ها برای انحراف است. باید مسکن مهر هم بگویند مسکن نجومی، در حالی که نباید به این مسکن‌ها ایراد گرفت و باید آنها را تشویق کرد. 

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: تصمیم گرفته شده که در این رابطه اعضایی که به آنها تهمت زده شده شکایت رسمی کنند. بنده به عنوان رئیس شورا، برای کل شورا ناراحت هستم و باید از شأن و جایگاه شورا حمایت کنم.

وی افزود: نمی پذیرم که یک عده‌ای بیایند و به چند نفر شورایی دیگر دروغ و اتهام ببندند و این افراد فرقی نمی‌کنند که چه کسانی هستند. 

تعداد بازدید از این مطلب: 89
بازدید : 89
رامین رها
11:19
دو شنبه 8 شهريور 1395

 

خبرگزاری فارس: کی‌مرام: مردم از عشق‌های غیرمتعارف و خیانت خسته‌اند /محمدی: روابط ناسالم در حوزه نقد

میلاد کی‌مرام گفت: امکان مینا فیلمی بود که من تصور می‌کردم مردم به دیدن آن نیاز دارند چون شاید از موضوعات تکراری شبیه به عشق‌های غیرمتعارف و خیانت و روایت قصه‌های آپارتمانی خسته شدند.

 

خبرگزاری فارس، زهرا قزیلی: فیلم‌های درامی که در بستر یک واقعه تاریخی ساخته می‌شود نه تنها مورد استقبال عموم قرار می‌گیرند بلکه به خاطر نوع پردازش واقعه‌نگر حوادث آن دوران، تحسین منتقدان و فعالان سیاسی و اجتماعی نیز را در پی دارند. در بخش اول نشست گفت‌وگو منوچهر محمدی به نحوه شکل گیری داستان و وفاداری آن به واقعیت رخ داده در سالهای 60 همچنین عدم وجود استراتژی فرهنگی در حوزه صدا و سیما و ارشاد صحبت شد میلاد کی‌مرام هم از نحوه نزدیک شدن به شخصیت مهران  سخن گفت.  اما فیلم «امکان مینا» بنا به دلایلی که منوچهر محمدی (تهیه کننده) و میلاد کی‌مرام (بازیگر)  به آن اشاره داشتند از هیچ تبلیغ درست رسانه‌ای به دلیل وضعیت مافیایی درحوزه فرهنگ بهره نبرد. در بخش پایانی مصاحبه به وضعیت رسانه همچنین جشنواره فیلم فجر و نوع ساختار و برگزاری آن به گفت و گو نشستیم.

هیچ استراتژی در حوزه فرهنگ وجود ندارد/ ملوک الطوایفی در عرصه فرهنگ

برخی معتقدند فیلم به روز نیست و از سوژه ای قدیمی برخودار است.

فیلم کاملا به روز است با دعوت از رجوی، حضور ترکی فیصل و... یک سازمان مرده را زنده می کنند صدا و سیما با فیلمی که بخش کوچکی از مناسباتی که اینها داشتند را اشاره می کند مورد تحریم قرارداده است من جزء تاسف بسیار عمیق برای مسئولین و سیاستگذاران صدا و سیما نمی توانم چیزی بگویم واقعا اگر آقایان عاجزند طراحی بازی رسانه ای را در دست بگیرند از سمت هایشان استعفا بدهند. هیچ نوع استراتژی روشنی در حوزه فرهنگ وجود ندارد یک جور ملوک الطوایفی در عرصه وضعیت فرهنگی است که در صدا و سیما و ارشاد و سایر بخش ها می بینیم و آقایان امروز را به فردا می دوزند برای اینکه زمان بگذرد شاهد از دست رفتن تمام فضای  رسانه ای که لازم است در کشور باشد، قرارداریم و  شبیه موجود عقب افتاده رفتار می کنیم.

وقتی موضوع فیلم تاریخ انقلاب است به گروهکی  معاند با نظام می پردازد من باید در صدا و سیما هم پول باید بدهیم هم تعهدنامه ای که حکم طناب دار است را امضاء کنم دیگر متوجه نیستم چه اتفاقی در کشور از این نظر می افتد. هرکسی ساز خود را می زند. وقتی آقای میرکریمی را ممنوع الکار اعلام می کنند و سوابق ایشان را نمی دانند و... سوالات لاینحلی با این نوع رفتار ها در حوزه فرهنگ در یک هفته و ده روز گذشته ما را به مرز کلافگی و جنون رسانده است.

اشکالات جشنواره فجر را مکرر مطرح کردم

نکته دیگر استراتژی جشنواره فیلم فجر در مواجهه با فیلم امکان مینا بود، تعداد نامزدهای سیمرغ بلورین و ارایه یک جایزه به این فیلم و ارایه سیمرغ های متعدد به یک فیلم که به لحاظ فیلمنامه ایراداتی به آن وارد بود.

من به شخصه این قدر از جشنواره فجر سیمرغ گرفتم که سیمرغ جدید چیزی به من اضافه نخواهد کرد نه تنها سیمرغ بلکه در فدراسیون جهانی تهیه کنندگان درسال 2016 به اتفاق آراء بنده را به عنوان تهیه کننده انتخاب کردند که این هم برایم اتفاق عجیب و غریبی نیست. ممکن است تشویق فرد را امیدوار کند اما مهم نفس کاری است که انجام می دهد اگر کار راضی کننده باشد از جایزه های متعدد هم برای انسان ارزشمندتر است درباره جشنواره فجر و ساختار آن مکرر  دراین سالها اشکالات و مسایل مربوطه را مطرح کردم  و همین باعث می شود که کار دوستانی مثل آقای کی مرام دیده نشود. اما شما مطالعه کنید ببینید با «از کرخه تا راین»، «بازمانده» ، «زیرنور ماه»، «طلا و مس» چه رفتاری کردند. اینها روشن است.

کی مرام: با «ملکه» چه رفتاری کردند؟

 

مجموعه ای از بی سیاستی و بی برنامگی در جشنواره فجر

محمدی: آقایان سرشان را مثل کبک در برف فرو بردند و راحت  جواب می دهند سلیقه امسال داوران اینگونه بود. سالی که «حوض نقاشی» شرکت داشت. چند نفر ازداوران رسما اعلام کردند این فیلم  از نظر علمی و پزشکی غلط است و تهیه کننده، کارگردان و فیلمنامه نویس را وارد داوری نکردند. این فیلم چند ماه بعد در جشنواره آسیا پاسفیک جایزه بهترین فیلم را می گیرد و از طرف یونسکو بزرگترین نهاد علمی جهان است جایزه ویژه دریافت میکند. من چه باید بگویم؟ مجموعه ای از بی کفایتی مدیران فرهنگی، مجموعه ای ازبی برنامگی در اداره یک جشنواره، مجموعه ای از بی سیاستی در طراحی و ساختار جشنواره، مجموعه ای از حسادت ها و کینه ها دست به دست هم می دهد و چنین اتفاقاتی رخ می دهد. چه باید کرد؟ باید داد بزنیم که دوستان فکر کنند برای یک سیمرغ اضافه تر است نه. به عقیده من از زمانی که رفتارهای غلط  با «بازمانده» و «از کرخه تا راین» شد به این مهم رسیدم که داور نهایی یک اثر هنری تاریخ است و تاریخ است ثابت میکند چه فیلم هایی بافته های دقیق و درست هنرمندانه هستند و چه فیلم هایی کارکرد دستمال کاغذی را دارند . من به بعد از مرگم فکر می کنم که قدر این فیلم ها بیشتر فهمیده می شود.در حیاتم خیلی مسئله ای نیست.

افرادی که جشنواره را برگزار وساماندهی می کنند چقدر با هدفگذاری فجر نزدیک هستند/ وجود فضای فرهنگ ریاکاری وتملق

گذشته از بحث فردی و رفتارهایی که با آثاری با مضامین درست انقلاب از سوی جشنواره فجر وجود دارد ، ساختار فکری است که با ارایه متعدد جوایز به برخی از آثار، به فیلمسازان جوان مسیر حرکتی را نشان می دهند که در آن مسیر خبری از انقلاب و ارزش ها و فضای فجر وجود ندارد.

محمدی: به عقیده من مجموع فیلمهایی که در کشور ساخته می شود در این شرایط و وانفسا قابل ارزش است و هر محصول داخلی که در ایران تولید می شود باید به دیده احترام نگاه کرد. ممکن است از یک فیلم خوشمان نیاید یا از فیلمی بیشتر خوشمان بیاید  این امر جداگانه ای است. پاسخ این سوال را باید کسانی بدهند که جشنواره برگزار و ساماندهی می کنند. باید دید آنها با هدف گذاری هایی که وجود دارد یا باید وجود داشته باشد چقدر نزدیک است ویا اتفاقاتی که در عمل رخ می دهد چقدر تفاوت دارد. شاید روشنترین مثالی که بارها روی آن تاکید کردم این است که اینقدر تبلیغ اسلام را نکنید  اسلام را در عمل پیاده کنیم. آقای خاوری را با ظاهری موجه (یقه بسته و ریش انبوه) می بینم اما ایشان چندین میلیون دلار این  کشور را به تاراج می برد آقایانی که آقای خاوری را بر مسند قدرت قراردادند باید شرمنده باشند و محاکمه شوند وقتی فردی شعار بیشتری درباره دین و اسلام می دهد باید شک کرد که نکند اهداف دیگری داشته باشد. چرا ما باید فریب این افراد را بخوریم. به نظر می رسد یک وارونگی در حوزه ارزش ها به وجود آمده . کسی که مسلمانی خودش را فریاد می زند در صدر می نشیند و بعد ازمدتی  هم می بینیم چه پیشینه و رفتاری از خودشان بروز می دهند . این متاسفانه درس عبرت نمی شود و کماکان بر همین مدار حرکت می کنند و فضای فرهنگ ریاکاری و تملق به وجود آمده که طبیعتا نمی شود سره را از ناسره تشخیص داد.

ایفای نقش رئال خیلی سخت‌ است

خشمی که از«مهران» می بینیم  با خشمی که در فیلم های دیگر از جمله «360 درجه» طراحی شده متفاوت است این تفاوت در بازی به درستی شکل گرفت.

کی مرام: شخصیت «جاوید» و جنس فیلم کلاسیک، مدل قهرمان دیگری است و ژست دیگری داشت شاید میلاد کی مرام دوست نداشت که دیده شود اما شخصیتی که نوشته شده بود خودنمایی  می کردو سبک بازی ای می طلبید که دوست داشتم تجربه کنم مدل عامیانه و راحت و رئالیسمی که در مهران می بینیم در جاوید وجود ندارد. جاوید با یک پیش زمینه و رفتار و مهران آدم دیگری با یک پس زمینه دیگرو تایم دیگری از تاریخ معاصر روایت شد. من شخصیتی را بازی کردم که امروز این نوع افراد را نمی بینیم و فاجعه ای برایش رخ می دهد که بی شک متفاوت است و طراحی بازی ای که برای«امکان مینا» انجام دادم که این فیلم را به شدت دوست دارم خیلی فرق دارد.

خداوند را شاکرم که تا امروز هرکسی که درباره این شخصیت با من صحبت کرده به باورپذیری دراین شخصیت اشاره دارد که برای من بسیار جذاب است شاید هم این افراد جاوید را خیلی باور نکنند اما باید کلی نگاه کنیم که آن فیلم با فضای کلاسیک شرایط دیگری را می طلبید.

هرکدام از این دو نقش هم سختی های خودش را دارد ولی من فکر میکنم نقش های رئال بر خلاف ظاهرشان خیلی سخت تَر برایشان شخصیت پردازی صورت میگیرد. تیپ سازی اما با پروسه ساده تری انجام می‌شود.

موج سواری در سینمای ایران باب شده است/ به نقد کارشناسی گوش می دهم ادعای روشنفکری ندارم

معمولا در سینمای ایران بازیگر ها این قدر فاصله گذاری در نوع ارایه خشم  نمی کنند و برایم بسیار جالب بود از سوی دیگر در این کار برای ارایه بهتر نقش، سکون و سکوت هایی می بینیم این رفتار را در جنس بازی خودتان طراحی کردید یا راهنمایی شدید؟

کی مرام: بی شک خودم به آن فکر می کنم . اگر فیلم های دیگر را هم نگاه کنید از جمله «360 درجه»، «برف»، «ملکه» این اتفاق می افتد . من نمی توانم انگار کنم که با دو برند کار کردم با برندی که «زیرنورماه » ساخته و برندی که مشترکا پدیدآورنده «مارمولک» بود و برندی مثل «فرهاد توحیدی» که اینقدر شخصیت درست نوشته شده بود، کار کردم. متاسفانه فیلم کم دیده شد به این دلیل که فضای رسانه ای خاصی بر جامعه سینما حاکم است. رسانه وظیفه اش چیست؟ همان که در فیلم هم گفته می شود رسانه وظیفه اش این است که اطلاعات درست به مردم بدهد اگر اطلاعات درست ندهیم افرادی هستند که جایگزین رسانه خواهند شد و افکارعمومی را با اطلاعات غلط به سمت خود هدایت می کنند. بسیاری از دوستان همکار و منتقدین به من گفتند برای چه در این فیلم بازی کردی؟  من سوال می کردم فیلم بدی بود و آنها جوابی نداشتند و من می گفتم چرا نباید بازی می کردم؟ این یعنی مشکل ایدئولوژیک با کار داشتند . یک موج سواری در سینمای ایران باب شده، فضای مجازی مبداء اصلی خبرها شده و برخی از این رسانه ها توسط افرادی به روز رسانی می شود که مسئول تبلیغات یک فیلم هستند و کل رسانه تنها به یک فیلم از سینمای ایران اختصاص می یابد . اگر قرار باشد به فیلمی لطمه بزنند اولین نقد منفی را شروع می کنند و رسانه های دیگر هم از تکنولوژی کپی استفاده می کنند . یک کم سوادی در رسانه های مجازی که فراگیر هم هستند دیده می شود و مخاطب هم به دلیل دسترسی آسانتر به فضای مجازی از این رسانه استفاده می کند بالطبع فیلم مورد نظر فضای مجازی بارها و بارها در روز به انحاء مختلف تبلیغ می شود اما فیلم های دیگر هیچ خبری از آنها دیده نمی شود. خیلی دوست دارم  یک منتقد راجع بازی های فیلم «امکان مینا» صحبت کند و من نظر کارشناسانه را با جان و دل می شنوم برخلاف خیلی از دوستان که ادعای روشنفکری می کنند و ایدئولوژی خاصی ندارند و نقد پذیر نیستند من کاملا به نقد کارشناسی ودرست گوش می دهم .

 

جشنواره فجر به جای کیفیت به مصلحت فکر می‌کند

در شرایط امروز افراد در هر حوزه ای تاب نقد ندارند

کی مرام: شاید دلیل این که دوست دارم نقد شوم این است که بازیگری برای من شغل و ابزار نبود دغدغه ای بود که از دوران نوجوانی شروع کردم یک دغدغه ای که روحم را ارضاء می کند  و حالم را خوب می کند. به نظرم کماکان اول راهم  و فکر می کنم چه چیزهایی در بازیگری خوب است و باید آن را لحاظ کنم. به عقید ه من یک بازیگر خوب نباید در هر فیلم یا هر جایی باشد سعی می کنم گزیده کار کنم. از روزمه ای که دارم راضی هستم و سرم بالاست شاید گاهی  کاری کردم که مجبور بودم بازی کنم. اما دو سال است که این کار را نکردم .  برای من همین بس که دوستان کارشناس می گویند تلرانس بازی درست از کار درآمده و فاصله گذاری نسبت به نقش های دیگر درست است و برای من این بزرگترین جایزه دنیا است . من در دوره نوجوانی جایزه گرفتم شاید اگر با دوستانمان هم جمع شویم اندازه آقای محمدی جایزه نگرفته باشیم اما یک سوال د ارم تمام فیلم «امکان مینا» از نظر هیات داوری خوب بود و کاندید شد اما من کاندید نشدم. من باید به خودم شک کنم؟ نه اینطور نیست می دانم  که کارم رادرست انجام دادم. خب کل اجزای تشکیل دهنده یک فیلم کاندید شدند من نشدم باور کنید این قضیه من را ناراحت نکرد همان طور که بهترین بازیگران ما را ناراحت نکرد وقتی برای درخشان ترین کارهایشان سیمرغ نگرفتند. من ناراحت نشدم چون قطعا فستیوال فجر یک جشنواره دولتی است و باید به جای کیفیت مصلحت های خودش را درنظر بگیرد و من فکر میکنم در مصلحت های امسالشان نبودم!

بارها برای بازی در فیلم «امکان مینا» منع شدم/ مردم از عشق های غیرمتعارف و خیانت خسته شدند

از سوی دوستان در سینما برای بازی در فیلم منع شدید؟

کی مرام: بسیار و بارها منع شدم اما به این موارد توجه نمی کنم وقتی به چیزی اعتقاد دارم عمل می کنم من نظرات افراد را گوش می کنم اما در نهایت خودم تصمیم می گیرم. نقشی پیش روی من بود که محور سینوسی درستی برای آن طراحی شده بود چرا نباید بازی می کردم؟ معمولا أفراد برایشان نظر همکارانشان خیلی مهم تَر از مردم و مخاطب است و برای من عکس این قضیه صادق است اول اکران آن فیلم را تصور میکنم و بعد به نظر همکارانم فکر میکنم. امکان مینا فیلمی بود که من تصور میکردم مردم به دیدن آن نیاز دارند چون شاید از موضوعات تکراری شبیه به عشق های غیرمتعارف و خیانت و روایت قصه های آپارتمانی خسته شدند.  من دوست دارم خودم را به چالش بکشم و چنین نقش هایی را بازی می کنم تا افراد درباره فاصله گذاری میان نقش ها و اوج و فرود بازی در این فیلم صحبت کنند. من نه عقب می کشم و نه به این نوع نگاه ها توجه دارم.

در هیچ باند و گروهی قرار نمی گیرم/ دوست سینمایی ندارم

در هیچ باند و گروهی قرار نمی گیرم کاملا مستقل هستم و هرکسی می گوید در سینما به فردی وابسته هستم شوخی می کند. من دوست سینمایی هم ندارم زیرا دغدغه ام چیز دیگری است و راه خودم را می روم.

تمام سعی ام را می کنم بازی خوب ارایه دهم. همانطور که آقای محمدی اشاره خوبی داشتند گرچه آرزوی قلبی من است که ایشان سلامت باشند و سایه اش بالای سر فرهنگ باشد اما من هم معتقدم باید بعد از مردنم اتفاق قشنگ افتد و روزمه کاری ام را کنار هم قرار دهند و  از کارم و نحوه انتخابم لذت ببرند.

محمدی: پوست من کلفت شده فشار و اذیتی که سر فیلم مارمولک تحمل کردم و هرجایی می رفتیم توضیح می‌دادیم دوستان قانع می شدند و برایشان روشن می شد بعضی وقت ها زمان برخی از مسایل را حل می کند . امسال در جشنواره «روحانی در قاب سینما» فیلم مارمولک برگزیده شد. من چه چیزی باید بگویم . این اتفاق برای بازمانده هم افتاد. یک سال فیلم توقیف شد و اجازه شرکت در جشنواره فیلم فجر برای فیلم صادر نشد با تغییر مدیریت و دیدن فیلم توسط تعدادی از مسئولین فیلم  پروانه نمایش گرفت و آن رفتار با این فیلم شد و الان یکی از فاخرترین فیلم هایی است که در حوزه فلسطین  کار کردیم که بعد از آن هم دیگر نداشتیم و کارهایی که هم انجام شد بعد از فیلم «بازمانده» مکرر توسط کارشناسان گفته شده که فیلم های خوبی ساخته نشد. حال این سوال مطرح است  چرا این نوع رفتارها را شاهد هستیم.

شاهد تغییر ساختار ارزش ها هستیم/ روابط ناسالم در حوزه نقد/ شرافت قلم از بین رفت

 یک نوع تغییر ساختار ارزش ها رخ داده  و به تبع آن مجموعه مواردی شکل گرفت. در حوزه رسانه همانطور که آقای کی مرام اشاره کردند مفهوم آزادی رسانه و نقد  باموضوع باند بازی قاطی شده. روابط ناسالمی که در حوزه نقد و خبرسانی و اطلاع رسانی شرافت قلم از بین رفته است. چیزی که در قرآن به آن قسم یاد شده. الان اینگونه نیست زنگ می زنند  و می گویند ا گر این مقدار  پول به ما بدهید ما راجع به فیلم مثبت می گوییم اگر پول ندهید به گونه دیگر رفتار می کنیم به نظرم کسانی که مسئولیت دارند باید متوجه شوند که ما آزادی رسانه را با هتاکی و بی حرمتی قاطی کردیم و دیگر نمی توانیم جمع کنیم. و چیزی که منشاء رفتاری من می تواند باشد این است که افراد نجیب در این شرایط باید سکوت کنند و این سکوت سکوت بدی است ممکن است به یک نقطه انفجاری بدل شود.آقایان باید متوجه باشند. می گویند اگر بیماری علایم بیرونی (تب، سرفه و...) داشته باشد پزشک و اطرافیان سریع تر به بیماری پی می برند اما اگرعلایم بیرونی نداشته باشد و بیمار هم سکوت کند ممکن است به فاجعه منجر شود. چیزی که امروز در حوزه فرهنگی جای تامل جدی دارد متاسفانه فضای بی در و پیکری وجود دارد و هرکسی به خود اجازه می دهد هر حرفی را در رسانه ملی بزند و هر جمله ای را  استفاده کند بدون اینکه حرمت اخلاق ایرانی و اسلامی را نگه داریم. نقد کردن، نصیحت کردن و توضیح دادن با این که آبروی فردی را ملعبه دست خود بکنید متفاوت است به کجا می رویم جای نگرانی دارد و من به شدت نگران وضعیت فرهنگی کشور به عنوان یک شهروند هستم  . این نگرانی جای تامل بسیار دارد. مسئولین بدانند رسیدگی به وضعیت فرهنگی کشور از نان شب واجب تر است اگر فرهنگ درست داشته باشیم می دانیم با پول نفت یا مسکن و معیشت و دردهای دیگر چگونه برخورد کنیم اما اگر وضعیت فرهنگی ما روشن نباشد آدم ها تبدیل به افراد ریاکار و همه چیز براساس منافع شخصی و حزبی تعریف می شود این خطر بزرگی است. وظیفه ما اعلام این خطر است ما کار خاصی نمی توانیم  انجام دهیم نه حزب و تشکیلاتی داریم و نه قدرتی برای اصلاح . وظیفه ما گفتن است آقایانی که دردمند هستند و احساس مسئولیت می کنند باید به فکر چاره باشند.

تعداد بازدید از این مطلب: 85
بازدید : 85
رامین رها
11:17
دو شنبه 8 شهريور 1395

ه گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، در آستانه دهم شهریور سالروز تأسیس قرارگاه مستقل پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء برای اولین بار سامانه‌های موشکی برد بلند اس‌300 ایران که از روسیه خریداری شده است به نمایش درآمد.

 

این در حالی است که در رژه 29 فروردین امسال بخشی از اجزای این سامانه به نمایش درآمده بود که البته شامل موشک‌ها و لانچرهای پرتاب نمی‌شد اما در گزارشی که امشب از بخش خبری ساعت 21 سیما پخش شد سامانه اس‌‌300 به همراه لانچرهای پرتاب و در حالت مانور عملیاتی نمایش داده شد.

در این گزارش که از محل تأسیسات هسته‌ای در فردو تهیه شده بود برخی سامانه‌های دیگر مانند توپ‌های ضدهوایی و سامانه‌ موشکی هاگ نیز به نمایش درآمد و امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه هوایی با تأکید بر هوشیاری همه‌جانبه پدافند هوایی در حراست از آسمان کشور گفت: امروز آسمان ایران یکی از امن‌ترین آسمان‌های کشورهای منطقه است و حفاظت از تأسیسات هسته‌ای در هیچ شرایطی تعطیل‌بردار نیست.

 

این سامانه طبق آنچه در این گزارش به نمایش درآمد در مراکز هسته‌ای از جمله فردو مستقر شده است.

به گزارش فارس، در سال 2007 جمهوری اسلامی ایران طبق قراردادی با کشور روسیه خواهان خریداری سامانه اس‌300 از این کشور بود که البته در مقطعی روسیه از تحویل این سامانه خودداری کرد که موجب شکایت ایران به دادگاه بین‌المللی شد اما اخیراً و همزمان با مذاکرات هسته‌ای پوتین رئیس جمهور روسیه دستور لغو عدم واگذاری این سامانه به ایران را صادر کرد و بنابر گفته سردار دهقان وزیر دفاع تاکنون 4 سامانه خریداری شده که 2 سامانه آن به ایران تحویل داده شده و 2 سامانه دیگر نیز پس از بارگیری در روسیه آماده تحویل به ایران است.

تعداد بازدید از این مطلب: 67
بازدید : 67


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید
تمام حقوق اين وب سايت متعلق به همه چیز از همه جا مي باشد | طراحی قالب : تم ديزاينر